Skriv ut

Praktisk miljökommunikation

Skräddarsydda kurser i praktisk miljökommunikation för miljösamordnare, miljöombud, energiambassadörer med flera. Hur man engagerar och aktiverar. Hur man får fart på miljöarbetet. Gott om övningar och spännande samtal. 

  • Kortkurser i miljökommunikation i en rad kommuner och organisationer, bl.a. i Mölndal, Lund Stockholm, Norrköping, Mullsjö, Habo, Västra Götalands-regionen, Hyresbostäder i Norrköping, Varbergs Bostad 
  • Kursledare för distanskurs i miljö- och klimatkommunikation. Kursen har getts i samarbete med Sveriges klimatkommuner och SLU och i samarbete med SABO. Två till tre kursträffar som handlar om hur man kan bäst påverkar olika aktörer och målgrupper att agera mer klimatvänligt. 
  • Kursledare på ”Dialog för naturvården” - kurser om samverkan och konflikthantering för handläggare på länsstyrelser. I samarbete med SLU, Institutionen för Stad & Land. 
  • Att påverka, att engagera, att förändra. Handbok i miljö- och klimatkommunikation. 2012. Kan rekvireras kostnadsfritt på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakt

MIKOM står för Miljö och Kommunikation och drivs av Mats Lönngren. Hör gärna av dig på 0142-581 45 eller maila mig här: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.