Skriv ut

Praktisk miljökommunikation

Skräddarsydda kurser i praktisk miljökommunikation för miljösamordnare, miljöombud, energiambassadörer med flera. Hur man engagerar och aktiverar. Hur man får fart på miljöarbetet. Gott om övningar och spännande samtal. 

Skriv ut

Utvärdering

Gör vi rätt saker? Gör vi saker på rätt sätt? Med hjälp av utvärdering kan vi lyckas ännu bättre i vårt miljöarbete. Mikom genomför utvärderingar åt kommuner och organisationer – både under tiden som man genomför en verksamhet och i efterhand. Fokus på framgångsfaktorer och fallgropar.

Skriv ut

Böcker och rapporter

Mikom har under åren producerat en rad böcker och rapporter om miljöarbete i kommuner och andra organisationer. Här finns möjligheter att ta del av erfarenheter från utvärderingar av olika projekt och verksamheter inom miljöområdet. Nästan alla kan levereras utan kostnad, flera går att ladda ner eller beställa här

Skriv ut

Boxholms skrivbyrå

Mikom fungerar också som Boxholms skrivbyrå som skriver material om frågor med koppling till hållbar utveckling. Och till andra spännande frågor. 

Kontakt

MIKOM står för Miljö och Kommunikation och drivs av Mats Lönngren. Hör gärna av dig på 0142-581 45 eller maila mig här: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.